• Sapanca

SAPANCA ÇOCUK MECLİSİ BAŞKANINI SEÇTİ


Sapanca Kent Konseyi bünyesinde kurulan Çocuk Meclisi yeni dönem meclis başkanını seçti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen, her okuldan ikişer öğrencinin katılımıyla gerçekleşen meclisin yeni başkanı ve 12 çalışma gurubu üyeleri ilk oturumda belirlendi. Yapılan oylama sonucu Sinan Göksun Ortaokulu öğrencisi Ebrar Sahra Uslu Meclis Başkanlığına, Nazmiye Ömer Sözer Ortaokulu öğrencisi Hüseyin Şahin Başkan Yardımcılığına, Bilgin Özkaynak Ortaokulu öğrencisi Şevval Çetin Katipliğe seçilerek Sapanca Kent Konseyi Çocuk Meclisi divanında görev alacaklar.

 

Meclis Başkanlığına seçilen Ebrar Sahra Uslu; “ Öncelikle bize kendi meclisimizi kurmamızda destek olan Sapanca Belediye Başkanımız Doç. Dr. Aydın Yılmazer’e teşekkür ediyorum. Siz çok değerli arkadaşlarımın vermiş olduğu oylarla meclis başkanlığına seçildim. Sapanca çocukları için, bizim için bu görevi çalışma arkadaşlarımla layıkıyla yerine getireceğiz. İlk Meclis Başkanı Eda Bayar’a görev süresince Sapanca Çocuk Meclisi adına yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Sapanca Çocuk Meclisi eski Başkanı Eda Bayar; “Bu gün bu platformda olmaktan mutluluk duyuyorum. Sapanca’nın hatta Sakarya’nın ilk Kent Konseyi Çocuk Meclis Başkanlığı görevini layıkıyla yaptığımı düşünüyorum. Çocuk meclisi bana hayatımda çok şey kattı, özgüvenimi sağlamlaştırdı. Hepinize teşekkür ediyorum. Yeni görev arkadaşım Ebrar Sahra Uslu’ya başarılar diliyorum” dedi.

 

Başkan Vekili Cengiz Emil’den Bayar’ a Plaket

 

Sapanca Belediye Başkan Vekili Cengiz Emil; “ Yeni başkanımız Ebrar Sahra Uslu’ya görevinde başarılar diliyorum. Bu güne kadar Sapanca Çocuk Meclis Başkanı olarak görev süresince yapmış olduğu çalışmalarından dolayı eski başkanımız Eda Bayar’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Meclis sonunda Başkan Vekili Cengiz Emil, Eda BAYAR’a plaket takdim etti ve birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekildiler.


Bu haber 1540 kez görüntülendi