• Sapanca

SAPANCA SAHİLİ ONARIM ÇALIŞMALARI


Sapanca Sahilinde Onarım ve Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Sapanca Gölü’nün yükselmesi sonucu sular altında kalan sahil yolunda, suların çekilmesinin ardından başlatılan onarım ve düzenleme çalışmaları Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülüyor.

Sapanca Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sahil yolunun doğu ucundan başladı. Çalışmalar kapsamında yolun çöken bölümlerini onararak yeni yağmur suyu hattı döşeyen ekipler sahile farklı tasarımda zemin kaplaması ve bordür döşendikten sonra ışıklandırma ve peyzaj çalışması yapacak. Sahilde yapılan çalışmaları Ramazan Ayı’ndan önce tamamlamak istediklerini belirten Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, çalışmaların bir haftadır aralıksız sürdüğünü söyledi.

Sahil yolunda benzer bir durum yaşanmaması için proje kapsamında çalıştıklarını ifade eden Başkan Yılmazer, “Geçici değil kalıcı bir çözüm için çalışıyoruz. İleride benzer sorunların yaşanmaması için önlemler alıyoruz. Ekiplerimiz yağmur güneş demeden çalışıyor. Ramazan Ayı’ndan önce çalışmaları bitirip, sahil yolunun tamamını kullanıma açmak istiyoruz.” dedi.


Bu haber 1313 kez görüntülendi