SAPANCA SGK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1.YILINI KUTLADI

Sapanca Belediye Başkanı Doç.Dr.Aydın Yılmazer’ in bizzat girişimlerde bulunarak Sapanca kazandırdığı Sosyal Güvenlik Kurumu Şube Müdürlüğü, düzenlenen bir törenle Sapanca’ daki 1.yılını kutladı.

Eski belediye binası giriş katında bir yıl önce faaliyete geçirilen Sgk Şube Müdürlüğü’ nün düzenlediği törene katılan Sapanca Belediye Başkanı Yılmazer, 1.yıl törenine katılma inceliğini gösteren Sgk İl Müdürü Nurten Canbaşoğlu’ na ve Sapanca Şube Müdürü Semiha Kacabay Akdağ ile şube müdürlüğünde çalışan personele Sapanca halkı adına teşekkür etti ve katılımcılarla birlikte ilk yıl pastasını kesti.

Sosyal Güvenlik Kurumu Şube Müdürlüğü’ nün Sapanca’ da, eski belediye binası giriş katında açıldığı ilk günden itibaren ilçeye büyük bir hizmet verdiğini dile getiren Başkan Yılmazer, çok zorunlu olunmadıkça il merkezine gidilmeden bütün Sgk işlemlerinin şube müdürlüğü aracılığıyla verilen hizmetlerle karşılanmış olmasından ötürü, Sgk Şube Müdürlüğü sayesinde vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlandığını  ifade etti. Şube Müdürlüğü çalışanlarının da halka uyumlu bir şekilde hizmet vermelerini de ayrıca takdir eden Başkan Yılmazer, şube müdürlüğüne belediye ve Sapanca halkı adına sağlanan mekan konusunda ne kadar isabetli bir girişimde bulunduklarının  özenle vurguladı.