SAPANCA’DA TÜRK MÜZİĞİ TOPLULUĞU KONSERİ

Türk Müziğini araştırmak, öğretmek, yaygınlaştırmak ve uygulamalarını konserler vererek halkın beğenisine sunmak amacıyla, Sapanca Halk Eğitim Merkezi’ nin değerli destekleriyle kurulan Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Türk Müziği Topluluğu, Sapanca’da birbirinden güzel eserlerin icra edileceği bir konser gerçekleştirecek.

15 Haziran 2015 Pazartesi günü saat:20:00 de Sapanca Belediyesi AVM Salon’ unda Şef Ali Öktem yönetiminde konser verecek olan ve 35 Kişiden oluşan Türk Müziği topluluğu dinleyicilerine doyumsuz bir müzik ziyafeti sunacak. Sapanca’ da ilk kez kurulan Türk Müziği Topluluğu konusunda bir açıklama yapan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ‘’Sapanca Halk Eğitim Merkezi’mizin çok değerli katkılarıyla belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde ilk defa kurulan Türk Müziği Topluluğu’ muzun değerli eğitmeni Şef Ali Öktem’e, Halk Eğitim Merkezi Müdürü’müz Naci Tümer ile müdür yardımcılarımıza, koromuza sesleriyle katkıda bulunan bütün koristlerimize öncelikle teşekkür ederim. İlçemizde ilk konserini verecek olan Türk Müziği Topluluğu’ muzun konserine herkesi davet ediyorum.’’ diyerek, düşüncelerini belirtti.