• Sapanca

Sapanca Belediye Başkanı Yılmazer’den Öğretmenler Günü Ziyareti


24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer İlçe genelinde bulunan eğitim kurumlarını ziyaret etti.

 Sapanca’ da bulunan eğitim kurumlarını ziyaret eden Başkan Yılmazer, öğretmenlere karanfil vererek 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. Başkan Yılmazer; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yüreği vatan sevgisi ile atan, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilinçli bireyler olarak yetiştiren şerefli bir mesleğin mensubu olan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Ülkemizin her köşesinde yorulmadan gocunmadan göğüslerini gere gere her koşulda görevlerini yerine getiren öğretmenlerimizin her biri birer kahramandır. Milletçe öğretmenlerimize minnet borçluyuz. Toplumun şekillenmesinde çok önemli katkıları olan eli öpülesi öğretmenlerimizi de sadece 24 Kasım'da değil, her gün anmak, anlamak ve iyi dinlemek gerekir. İnsana yapılan her yatırım ve emek bizim için kutsaldır” dedi.

 

Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren eğitimciler Başkan Yılmazer’e teşekkürlerini iletip hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 


Bu haber 1445 kez görüntülendi