• Sapanca

65 Yaş Üstü Vatandaşlar Tek Tek Aranıyor


 

Sokağa çıkmaması gereken 65 yaş üstü vatandaşlar Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Müdürlüğünce tek tek aranıp Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’in selamları iletilerek, hal ve hatırları sorularak, talepleri alınıyor.

 

Hayır, dualarını almak en önemli görevimiz

Gerçekleşen aramalarla ilgi açıklama yapan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “İlçe sınırlarımız içerisindeki 65 yaş üstü büyüklerimiz, ekiplerimiz tarafından tek tek aranmaktalar. Titizlikle takip ettiğim bu çalışma neticesinde aldığımız dönüşler zaman zaman bizleri duygu yüklü anlar yaşatmakta. Gördüğümüz şu ki büyüklerimizin en büyük talebi kendilerinin aranıp sorulması, hasbihal edilmesi. Tüm müdürlüklere verdiğim talimatla gelen talepler anında çözüme kavuşturulmakta. Yalnızca dünya sorunu olan Covit-19 salgını sebebiyle değil, bundan önce de bizzat tek tek evlerine gidip ziyaret ettiğimiz büyüklerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Onların hayır duasını almak en önemli görevlerimizdendir” dedi.

 

Bizleri arayıp sağlığımızı sıhhatimizi, sormanız mutluluk verici

Gerçekleşen aramalarda talepten çok, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e selam ve hayır duaların olduğunu aktarıldı. Yapılan görüşmelerde, kendilerinin düşünülüp aranmasından dolayı mutlu olduklarını,  evlerinden bu süreçte çıkmadıklarını, doğal yaş itibari ile olan rahatsızlıkların haricinde iyi olduklarını aktaran vatandaşlardan farklı taleplerde gelmeye devam ediyor. Telefonunun mesaj kısmını kullanamadığını, yaş itibarinden dolayı kurallara uyarak evinden çıkmadığını dile getiren Hami Pektaş, “Biz Bize Yeteriz kampanyasına destek olmak istiyorum fakat bunu telefonumdan gerçekleştiremiyorum” şeklindeki talebi Zabıta müdürlüklerince giderildi. Hami Pektaş, “Bizleri arayıp sağlığımızı sıhhatimizi, taleplerimizi sormanız gerçekten mutluluk verici. Bizleri düşünen, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e ve ekibine teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu.

Sapanca Belediyesine ait 0 850 224 54 54 nolu telefondan aranan 65 yaş üstü vatandaşların devlet tarafından kendilerine verdiği hizmetlerden duydukları memnuniyeti aktardıkları dikkat çekti.

 


Bu haber 1167 kez görüntülendi