Sapanca Belediyesi Emitt Fuar’ında Stant Açtı

Sapanca Belediyesi, bu yıl 26'ncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMlTT) yerini aldı.

EMITT fuarı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu, T.C İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı (TTYD) Oya Narin, Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı (TÜROFED) Sururi Çorabatır ve Türk Hava Yolları Genel Müdürü CEO Bilal Ekşi’nin katılımları ile açıldı.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “Sapanca, turizm potansiyelinin en iyi şekilde tanıtılması adına büyük önem taşıyan, ülkenin en büyük, dünyanın ise en büyük 5. turizm fuarı EMlTT fuarında tanıtılıyor. Artık ilçemize dışarıdan gelecek olan yabancı misafirlerimizin neyin nerede olduğunu, nerede konaklayıp nerede yemek yiyebileceklerini ya da hangi aktivitelere nasıl ulaşacaklarını kolaylıkla görebilecekleri bir şehir rehberi kitapçığımız var. Sapanca Belediyemizin standında gelen misafirlerimize Sapancamız'da yaptığımız turizm faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmeler yapıyoruz. Sapanca’nın tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin sergilendiği fuarda oteller, seyahat acenteleri, tur operatörleri ve turizm profesyonelleri kent turizmi hakkında fuar ziyaretçileri ve sektör temsilcilerine bilgi akışı sağlanıyor. Sakarya’nın misafir odası olan Sapanca’mızı tanıtma adına yapılan bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve herkesi standımıza davet ediyorum" şeklinde konuştu.