Sapanca Belediyesi, Güzel Havaları Değerlendiriyor

Sapanca Belediyesi, halka yönelik düzenlemiş olduğu hizmet turlarına güzel havaları değerlendirerek devam ediyor.

Sapanca Belediyesi’ne ait üstü açık turistlik gezi otobüsüyle 4.5 yılda yapılan hizmetlerin yerinde görülmesi adına düzenlenen hizmet tanıtım turları bu haftada devem etti. Sapanca Belediyesi Meclis üyesi Ayşe Kösemen, gerçekleşen turda katılımcılara rehberlik etti. Programa katılan bayanlar; Akçay Sosyal Tesisleri sonrasında Turizm Fakültesi, Uzunkum Park, Sanat Sokağı, Kurtköy Kültür Merkezi, Kırkpınar Kültür Merkezi, Ömer Halis Demir Spor Kompleksi, Güldibi Kapalı Pazar Yeri, Fuar Alanı, Sapanca Hamamı ve Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu, Harmanlık, Sapanca, Kırkpınar Sahilleri, Bilgi Kültür Evleri, Yeniz Hamam, KYK, HES, Rahime Sultan Camii, Parklar, Sivil Toplum Birimleri Merkezi, yeni yollar ve kavşaklar gibi noktaları ziyarette bulunup projeler hakkında geniş çaplı bilgi aldılar.

Gerçekleştirilen projeler ve yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren bayanlar, “Sapanca’ya katkı sağlamış, hayata geçirilen projeleri yerinde görmüş olduk. Sapanca’nın kalkınması, güzelleşmesi, gelişmesi için büyük emek sarf eden, yapılan hizmetleri yerinde görme imkânı sağlayan Sapanca Belediye Başkanımız Doç. Dr. Aydın Yılmazer’e teşekkür ediyoruz” dediler.