• Sapanca

Sapanca Belediyesi’nden Hasta ve Yaşlı Ziyaretleri


Göreve geldiği ilk günden buyana sosyal belediyeciliğe önem veren Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, belediye hizmetlerinin yanı sıra düzenli olarak hasta ve yaşlı ziyaretlerinin gerçekleştirilmesine büyük önem veriyor.

Ziyaretlerimiz tüm ilçe bazında devam edecek

Ziyaretlerinde yaşlıları ve hastaları ihmal etmeyen Başkan Özen, çeşitli rahatsızlıkları nedeni ve yaşlarından dolayı evlerinde dinlenen hastalara acil şifalar, sağlıklı ve uzun ömür dileklerini iletiyor.  Başkan Özen’in talimatlarıyla Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü kapsamında gerçekleşen ziyaretlerde konuk olunan evlerde vatandaşların istek ve talepleri de dinleniyor. Belediye olarak yaşlıların ve hastaların her zaman yanında olduğunu belirten Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Müdürü Emine Tarım, “Hasta ve yaşlı ziyaretlerimizde, Göl Mahallesi’nin çınarlarından Selvi ve Rahime Teyzemizi ziyaret edip hayır dualarını aldık. Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’in selamlarını kendilerine ilettik. Ziyaretlerimizde yaşlılarımıza hayırlı ömürler hastalarımıza da Allahtan acil şifalar diliyoruz. Gerçekleşen ziyaretlerimizde görüyoruz ki, kendilerinin düşünülmesi hal ve hatırlarının sorulmasından çok memnun oldular. Hasta ve yaşlılarımıza yaptığımız bu ziyaretlerimiz tüm ilçe bazında devam edecek” dedi.

Başkanı oğlumdan Allah razı olsun

Göl Mahallesi’nde ikamet eden Rahime Dalca “Bizi düşünüp buralara gelmişsiniz. Belediye Başkanı oğlumdan Allah razı olsun. Bizleri düşünmüş, sizleri yollamış. Ne iyi ettiniz geldiniz, Allah yolunuzu açık etsin. Bizlerin bu saatten sonra tek isteği bizlerin ziyaret edilip halimizin hatırımızın sorulması” dedi.

 


Bu haber 1471 kez görüntülendi