• Sapanca

Sapanca, Haftanın İlk İş Gününe Dua İle Başladı


2021 Yılının Ahilik Yılı olarak ilan edilmesi sebebiyle Sapanca’da haftanın ilk iş günü dua ile başladı.

 

Sapanca İlçe meydanında Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Ahilik yılı kapsamında Sapanca İlçe Müftüsü Faruk Çelik, Sapanca Belediyesi Meclis Üyeleri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Tanta, Sapanca Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Kubilay, ilçe esnaf ve sanatkârları ile birlikte esnaf duasıyla iş yerlerini açtılar. Tüm esnaf ve sanatkârlara hayırlı ve bereketli bir hafta olsun dileğinde bulundular.

 

Allah milletimizin birlik ve beraberliğini bozmasın, kardeşliğimizi daim kılsın

2021 yılının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ahi Evran Yılı olarak belirlendiğini ve ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirten Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen,  cihana hükmeden Osmanlı Devleti’nin temellerinin atılmasında Ahiliğin önemli bir rol oynadığını belirtti. Başkan Özen, “2021 Ahi Evran Yılı’nı esnaf ve sanatkârlarımızla birlikte idrak edeceğiz. Geleneğimizi birlikte yaşatarak gelecek kuşaklara aktarmaya vesile olacağız. Cenab-ı Allah milletimizin birlik ve beraberliğini bozmasın, kardeşliğimizi daim kılsın” dedi.

  
İlçe protokolü ve esnafların katılımıyla gerçekleşen program ve akabinde Sapanca İlçe Müftüsü Faruk Çelik tarafından okunan dua ile iş yerleri açıldı. Duanın ardından heyet tarafından esnaflar gezilerek bereket dileklerinde bulunuldu.


Bu haber 1062 kez görüntülendi