• Sapanca

Sapanca Hasanpaşa Caddesi’ndeki Parkta Son Rötuşlar


Sapanca Belediyesi tarafından Güldibi Mahallesinde yapımı başlanılan ve sona gelinen parkın son rötuşları yapılıyor. Yeşillendirme, ağaçlandırma gibi çalışmaların yanı sıra vatandaşların, çocukların huzurla vakit geçirebilecekleri sosyal yaşam alanları üreten Sapanca Belediyesi, bu kapsamda Güldibi Mahallesi’ndeki parkın yüzde 95'ini tamamlandı.

Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında park alanına çeşitli ahşap oyun gurupları, spor aletleri, zemin tipi oyun bölmeleri konuldu. Bunların yanı sıra alana oturma gurupları birçok ağaç ve çiçek çeşitlerinin yerleştirilmesi devam ediyor. Güldibi Hasanpaşa Mahallesindeki, park özellikle bu yaz mahalle sakinlerinin uğrak mekânları arasında yer alacağı düşünülüyor.

Yavrularımızın memnuniyetleri için çalışıyoruz

Park içerisinde çocukların bedensel ve zihinsel gelişimini destekleyecek birbirinden eğlenceli oyun grupları çocuklar için özenle seçildiğini aktaran Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Çocuklarımızın kimyasaldan ve plastikten uzak, daha güvenilir ve sağlıklı ortamlarda oyun oynamaları için özellikle ahşap oyun parkları yapmaya özen göstermekteyiz. Bundan sonra yapılacak tüm parklarımızda bu sistemi uygulayacağız. Güldibi Hasanpaşa Caddesi’ndeki parkımızda sona yaklaşmış bulunmaktayız. Parkta ekiplerimiz tarafından son rötuşlar yapılıyor. Çocuklarımızın saat ve gün kısıtlaması olmadan özgürce oynayacakları günler inanıyorum ki çok yakın. Biz yavrularımızın memnuniyetleri için çalışıyoruz. Çocuklarımızdan biraz daha sabırlı olmalarını istiyoruz. Belirlenen gün ve saatlerde dışarı çıktıklarında maske, temizlik ve mesafe kurallarına uymalarını önemle rica ediyorum” şeklinde konuştu.


Bu haber 1234 kez görüntülendi