• Sapanca

Sapanca’nın Çocukları Macera Parkta


Sapanca eşsiz doğası ve gölüyle bütünleşen macera park, kapılarını Sapanca’nın orta öğretim okullarına açtı. İçinde bulundurduğu tırmanma kulesi, ağaç yolu, çoklu yürüme parkuru, dev merdiven parkurlarıyla etkinliğe katılım saplayacak çocuklar adrenalin dolu dakikalar yaşayacaklar.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’in girişimleriyle yedinci ve sekizinci sınıf öğrencilerinin ücretsiz katılım sağlayacağı etkinlik programının büyük ilgi göreceği düşünülüyor. Başkan Özen, “Gençlerimizin, çocuklarımızın spor yapmaları ve doğa ile bütünleşmeleri hem sağlıkları açısından hem de sosyalleşmeleri açısından önemli bir konu. İlçemiz sınırları içinde Özkum Park’ın bahçesinde konuşlanmış olan bu parktan, spora meyilli olan çocuklarımızın istifade etmesini sağlıyoruz. Macera Park’ın kapılarını çocuklarımıza açan işletme sahibi Osman Gür’e teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Her gün ayrı bir okul

Her gün saat 10:00 da ayrı bir okulun katılım sağlayacağı okulların isimleri ve günleri şöyle; 21 Mayıs Salı günü Kemalettin Samipaşa Ortaokulu, 22 Mayıs Çarşamba Bilgin Özkaynak Ortaokulu, 23 Mayıs Perşembe Alaçam Ortaokulu,  24 Mayıs Cuma Sinan Göksun Ortaokulu, 27 Mayıs Pazartesi Nazmiye Sözer Ortaokulu, 28 Mayıs Salı Muazzes Sabri Ortokulu, 29 Mayıs Çarşamba Kemal Yener Ortaokulu, 30 Mayıs Perşembe Kız İmam Hatip Ortaokulu.


Bu haber 3020 kez görüntülendi