Sapanca’ya Doçent Başkan

Akademik çalışmalarına siyaset nedeniyle bir süre ara veren Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer Doçent unvanını aldı.

Akademik çalışmalarına siyaset nedeniyle bir süre ara veren Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer,  Doçent unvanı aldı. Siyaset öncesi Yardımcı Doçent unvanı olarak Sapanca Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğünü yapan Aydın Yılmazer, siyasete Sapanca Belediye Başkanı olmuştu. Akademik çalışmalarına kısa bir ara veren Başkan Yılmazer yoğun çalışma temposuna rağmen Doçentlik unvanını da almayı başardı. Yılmazer'in daha önce "İnsan Kaynakları ve Yönetimi" adında bir kitabı ve çeşitli makaleleri bulunuyor.

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Yılmazer, konu ile ilgili olarak "Yüce rabbim Doçent Doktor unvanını almayı nasip etti. Allah’ıma bin şükür. Allah hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin" ifadelerini kullandı.