ÜNLÜCE-KURUÇEŞME MAHALLERİNE ÇOK AMAÇLI SPOR TESİSİ

Sapanca Belediyesi Teknik İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dış mahallerinde de spor ve sosyal hayatı canlandırmak için projelerini hayata geçiriyor.

Ünlüce-Kuruçeşme mahallerine aynı anda hitap edecek olan çok amaçlı spor tesisleri için alan düzenlemelerindeki hafriyat çalışmalarını sürdüren ekipler, bu alanda inşa edilecek spor tesislerinde futbol, basketbol ve voleybol gibi branşlarda tüm halkın yararlanacağı spor alanlarını inşa edecek.

Ünlüce-Kuruçeşme mahalleleri ile ilçenin tamamına da hitap edecek tesislerde spor alanları yanında sosyal amaçlı bir yapının da bulunacağını belirten yetkililer, spor yapma düşüncesi ile çok amaçlı spor tesislerine gelenlerin gün boyu sosyal amaçla kurulan oluşumlardan da yararlanabileceğini de ifade ettiler.