• Sapanca

YENİ MAHALLE KURTULUŞ SOKAK DÜZENLİ TRAFİĞE AÇILIYOR


Sapanca İlçesi Yeni Mahalle’ nin üst kesimlerinde bulunan Kurtuluş Sokak, altyapısal anlamda genişletilerek ve zemin iyileştirilmesi yapılarak, düzenli olarak trafiğe açık hale getiriliyor. Kurtuluş Sokak’ ın 700 metrelik uzunluğu boyunca toprak zemininde ciddi iyileştirmelerin yapılmasıyla, sokağın gerekli genişliğe kavuşturulması işi tamamlanıyor.

Kurtuluş Sokağı kullanan yayalar ve araçlar için sokağın altyapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra yolun bir tarafında toprak kaymasını önleyecek bir şekilde istinat duvarı inşa edilecek ve sokağın tamamı asfaltlanacak.

Sapanca İlçesi’ nde gerek yeni yerleşimlerin oluşması ve gerekse yıllardır hiçbir iyileştirme çalışmasının yapılmadığı sokak çalışmalarını özellikle, yakın vade işler programına aldıklarını belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ilçede en ücra sokakların bile yeni dönemde düzenlenerek vatandaşın kullanımına açılacağını belirterek, kış  koşulları ve yağışlı havalarda bile bu sokakların ulaşım ihtiyacına cevap verecek şekilde vatandaşlar tarafından kullanılacağını ifade ederek, Sapanca’ da el değmemiş sokak bırakılmayacağını belirtti.


Bu haber 1110 kez görüntülendi