YILMAZER VE İSEN OYLARINI KULLANDI

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer, genel seçimler için oyunu Anadolu lisesinde kullandı.

Başkan Yılmazer, milletvekilliği seçimi için oyunu kullanmak üzere eşi Nurten Yılmazer ile sabahın erken saatlerinde birlikte sandık başına gitti. Anadolu Lisesinde oyunu kullanan Yılmazer, vatandaşlarla da sohbet etti. Seçimlerin Türkiye’ye hayırlar getirmesi dileğinde bulunan Başkan Yılmazer, “ Aylardır süren seçim yarışının sonuna geldik. Bugün milletimizin söylediği belirleyici olacak. Seçimler demokrasinin taçlandığı günlerdir. İstikrar için, ülkemizin geleceği için biz de sandıkta sözümü söyledik. Ülkemiz için hayırlı olsun ” dedi.

İsen Oyunu Sapanca’da Kullandı

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Prof. Dr Mustafa İsen oyunu Sapanca Kırkpınar Meslek Yüksek Okulunda kullandı. Kalabalık parti heyetiyle oy kullanmaya gelen İsen’e Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer, Ak Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Oy kullanmadan önce sandıkları gezen Milletvekili Adayı İsen, teker teker görevlilerle ve vatandaşlarla selamlaştı. Ardından sandığa gelen İsen oyunu kullanarak,” Vatana ve Millete hayırlı olsun” dedi