YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Başkan Yılmazer; “Yollarımızı Sapanca halkının hak ettiği kalite ve standartlara getiriyoruz”

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Rüstempaşa Mahallesi, Sahil yolu caddesinde 2,5 kilometre uzunluğundaki yolun genişletme çalışmalarına başladı.
Sahil yolu caddesinde Sapanca Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde bölgede trafik akışı rahatlamış olacak.
Sahil yolu caddesinde adım adım ilerleyerek vatandaşlarla görüşüp rızası alınarak genişletme çalışmalarına başlanıldığını belirten Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer,”2,5 km uzunluğunda ki Sahil yolu caddesinde fen işleri ekiplerimizin yapmış olduğu çalışma sonrası bu bölgede arsası olan ve sitelerde yaşayan vatandaşımızın yaşadığı olumsuzlukları ortadan kaldırarak trafik akışını rahatlatacağız. Yollarımızı Sapanca halkının hak ettiği kalite ve standartlara getiriyoruz. Bu caddemizde yol genişletme çalışması bittikten sonra kaldırım asfaltlama çalışması da yaparak tamamlamış olacağız. Bu çalışmalarımızda bizlere destek olan bölge halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber 2051 kez görüntülendi