• Sapanca

Yılmazer : Bu İlçeyi Hep Birlikte Geleceğe Taşıyacağız


Başkan Yılmazer; “Bu ilçeyi bu eğitim ordusuyla İnşallah geleceğe hep birlikte taşıyacağız”

Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sapanca Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen Öğretmenler günü programına katıldı.
Sapanca Halk Eğitim Merkezinde salonunda gerçekleşen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Garnizon Komutanı Binbaşı Hasan Dazkır, Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı program, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşunun ardından şiirlerin okunmasıyla başladı.
Yeni öğretmenliğe başlayan öğretmenlerin yemin etme töreni ile devam eden programda konuşma yapan Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer; “İlk önce İslam Öğretmeni Peygamberimizin İnşallah iyi bir ümmeti oluruz daha sonraki süreçte Gazi M.Kemal Atatürk’ün belirlemiş olduğu misyon ve vizyon içerisinde biz değerli öğretmenlerimizin çalışması ve bu doğruda olmasını temenni ediyorum. Bir belediye başkanı olarak eğitimcinin kıymetini çok iyi biliyorum. Dün nasıl yanınızdaysak bugün de içinizden biri olarak maddi manevi tüm imkânlarımızı elimizden geldiği kadar seferber olacağımızı da buradan belirtmek istiyorum. Bu ilçeyi bu eğitim ordusuyla İnşallah geleceğe hep birlikte taşıyacağımızı ümit ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
Program sonrasında şiir okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri ilçe protokolü tarafından verildi.


Bu haber 1166 kez görüntülendi