Baro Başkanından, Başkan Özen’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Sakarya Barolar Birliği Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunup plaket takdim etti.

Barolar Birliği Başkanı Burak, “Başkanımızı tebrik ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum. Sapanca’ya önemli katkılar sağlayacağına ve çok güzel çalışmalar yapacağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bu nazik ziyaretinden ve iyi dileklerinden dolayı Barolar Birliği Başkanı Abdurrahim Burak’a teşekkürlerimi iletiyorum. Bizde Sapanca halkı için elimizi taşın altına koyarak görevde olduğumuz zaman zarfında gönülden çalışıp hizmet edeceğimize inanıyorum” dedi.