Başkan Özen, Ariş Baharat Adlı İşyerinin Açılışını Gerçekleştirdi.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Rüstempaşa Mahallesi, Kemer Caddesi’nde Ariş Baharat adlı işyerinin açılışına katıldı.

Rüstempaşa Mahallesi’nde işletmeciliğini Ömer Şükrü Kılıçaslan’ın yaptığı, Ariş Baharat’ın açılış kurdelesini Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Sapanca Müftüsü Faruk Çelik ve meclis üyeleriyle birlikte kesti

Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum

Açılış kurdelesini kesen Başkan Özen, “Sapanca’mız yeni esnaflar, firmalar ve çeşitli girişimciler kazanmaya şükürler olsun ki devam ediyor. Bu kazanımlar hepimizi oldukça mutlu ediyor. Açılışını yaptığımız bu iş yerinin kardeşimiz Ömer Şükrü Kılıçaslan ve ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Özen, kurdele kesiminden sonra işyeri sahibi ve davetlilerle birlikte işyerini gezdi ve verilecek olan hizmet hakkında bilgi aldı.