• Sapanca

Başkan Özen, Çayiçi Mahalle Sakinleriyle Buluştu


Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, düzenli olarak gerçekleştirdiği halk toplantılarında bu hafta Çayiçi Mahalle sakinleriyle, Çayiçi Mahallesi’ndeki spor alanında bir araya geldi.

Çözümler için gerekli takipler yapılacak

Toplantıya Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ve yönetimi, Sapanca Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Arkan, SGK Müdürü Semiha Kocabey, Çayiçi Mahalle Muhtarı Nuri Bostan, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda mahalle muhtarı ve vatandaşların mahalleleriyle ilgili sorunları ve talepleri görüşüldü. Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; halk toplantılarının vatandaşların sorunları ve taleplerinin mahalle sakinleriyle görüşülerek ve yerinde incelenerek tespit etmek için yapıldığını ve gelen sorun ve sıkıntıların çözülmesi için de gerekli takibin yapılacağını belirtti.

En iyi hizmeti sunmaya gayret gösteriyoruz

Başkan Özen; “Bizim amacımız görev süresince yaptıklarımızı anlatmak, hesabını vermek, vatandaşların istek, sıkıntı, öneri ve şikâyetlerini dinlemek. Belediye olarak en iyi hizmeti sunmaya gayret göstermek. Tüm istekler göz önüne alınarak çözümü gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapmaya çalışıyoruz. Sapanca sorunları çözülmüş, pırıl pırıl sorunları minimuma inmiş bir ilçe olacak. Sapanca’nın geleceği ve Sapanca halkı adına elimizden gelen imkânlar doğrultusunda en iyi şekilde hizmet vermeye ekibimle birlikte çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz bu halk toplantılarıyla eksiklerimizi görüp istişare ediyoruz. Sizlerin ağzından sorunları yerinde dinliyor ve görüyoruz. Sizlerin de gördüğü gibi göreve geldiğimiz günden itibaren söz verdiğimiz projelerimizi bir bir çok şükür ki tamamlıyoruz. Talep ve önerileriniz bizler için her daim önemli bizler sizlerin desteği ve ekiplerimizin var gücüyle çalışmasıyla çok daha güzel, gelişmiş bir Sapanca’ya sahip olacağız” diye belirtti.

Görmek istediğimiz başkan tablosu işte bu

Vatandaşların talep, öneri ve istekleriyle soru – cevap şeklinde devam eden toplantı vatandaşlar tarafından beğenildi. Mahalle Sakinlerinden Ramazan Koyuncu “Bizim görmek istediğimiz başkan tablosu işte bu. Halkın içinde halkın sorunu halkının yanına giderek dinleyen bir başkan” dedi ve mahallesine su ızgarası talebinde bulundu.  Mahalle sakinleri Başkan Özen’e Çayiçi Mahallesi’ne yapmış oldukları çalışmalar ve düzenlemiş olduğu halk toplantıları için teşekkür ettiler.


Bu haber 1078 kez görüntülendi