• Sapanca

Başkan Özen Muhtarlarla Bir Araya Geldi


Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, mahalle muhtarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıya Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Arkan, Fen İşleri Müdürü Tuncay Akın, İmar ve Şehircilik Müdürü İbrahim Sucan, Park Bahçeler Şefi Mustafa Serbes,  Belediye Muhtarlık Ofisinden Muhammed İlter ve muhtarlar katıldı.

Sizler, Bizim Gözümüz Kulağımızsınız

Toplantıda konuşan Başkan Özen; “Belediyenin kaynaklarını en doğru şekilde kullanarak makul ve mantıklı projeleri hayata geçirerek mahallelerimize hizmet ediyoruz. Vatandaşların iyi gününde kötü gününde, sevincinde, hüznünde ilk müracaat ettiği insanlar ve onların yanında olan kişilersiniz. Sizler, değerli muhtarlarımız bizler için kıymetlisiniz. Sapanca Belediyesinin gerçekleştirdiği ya da gerçekleştireceği projeler noktasında mahalle muhtarlarımıza da büyük sorumluluklar düşüyor. Sizin de fikirlerinizle oluşan projelerimize destek olduğunuzu görmek bizleri onurlandırıyor. Sizler, bizim mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımızsınız. Bir anlamda hem halkın temsilcisi, hem de bizi temsil eden bir işleviniz var. Biliyorsunuz ki vatandaşın gözünde muhtar, devleti ya da resmi tüm kurumları temsil eden birinci basamaktır. Bu bağlamda mahallelerimizin sorunlarını öncelikle sizlerden alarak, çözüm üretiyoruz ve uyguluyoruz. Devletimize ve bu aziz millete canla başla hizmet eden tüm kamu çalışanlarına ve işçilerimize kolaylıklar versin” dedi.

Başkan Özen, konuşmasının ardından muhtarların istek talep ve önerilerini dinledi.  Daire müdürleri tarafından yapılacaklar kayıt altına alındı.


Bu haber 373 kez görüntülendi