• Sapanca

Başkan Özen’den, Yeni Yıl Mesajı


2020 yılının Sakarya’mıza, Sapanca’mıza ve Türkiye’mize hayırlar getirmesini dileyen Başkan Özen, hemşerilerinin yeni yılını kutladı.

 

 

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yeni yıl, bize umutlu başlangıçlar ve geride bıraktığımız yılın muhasebesini yapma imkânını sunuyor.
Görevimize hangi projelerle başlangıç yaptık? Yeni yılda gerçekleştireceğimiz projeler nelerdir? Vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek, güvenlerine layık olmak için neler yapacağız?


Gibi sorularla yol haritamızı çıkarıyoruz. Bizler göreve geldiğimiz ilk günden itibaren her fırsatta vatandaşlarımızla hasbihal etmenin gayreti içerisinde olduk. Halkımızın istekleri ve ihtiyaçları üzerine birçok çalışmaya başlangıç yaptık ve yeni planlamalar da bulunduk. İlçemizin gücüne ve potansiyeline yakışır projelere 2020 yılında start verecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Her zaman olduğu gibi, önümüzdeki yıl da vatandaş odaklı, sosyal belediyecilik eksenli projelerimize, yenilerini eklemeye ekibim ile kararlıyız. Göreve geldiğimiz günden bu yana, halkımızın talep ve önceliklerini dikkate alan bir hizmet anlayışı içerisinde olduk. Bizler Sapanca Belediyesi olarak, yeni yılda da hizmet maratonumuza hız kesmeden devam edeceğiz. Yaşadığımız yerin refahına, halkımızın mutluluğuna pozitif katkı sağlayacak yepyeni hizmetler üretmek öncelikli hedefimiz olmaya devam edecektir.

 

Sevgili hemşerilerim; geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli görevler düşüyor. Aynı kentte nefes alan ve aynı kenti paylaşan insanlar olarak, en önemli sorumluluğumuzun; yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak olduğunu düşünüyorum.

 

Rabbimden, 2020 yılında sıkıntıların, zorlukların ve husumetlerin ortadan kaldırılması için yeni kapıların açılmasını diliyor, yaptığımız çalışmalarda halkımızın huzuruna, mutluluğuna vesile olmamızı niyaz ediyorum.”


Bu haber 1094 kez görüntülendi