• Sapanca

Başkan Özen’e, Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor


Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, başkanlık makamında hayırlı olsun tebriklerini almaya devam ediyor.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Sapancalı hemşehrilerinin büyük teveccühü ile Sapanca Belediye Başkanlığı’na seçilen Özcan Özen, 27 gün önce aldığı mazbata ile birlikte tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

Kapımız her daim halkımıza sonuna kadar açık

Seçim çalışmaları boyunca ve seçimden sonrada Sapancalılarla bir araya gelen, onların gönüllerine dokunarak, Gönül Belediyeciliğini doğup büyüdüğü topraklarda yapmaya başladı. İlk günden bu güne tebriklerini kabul eden ve kendisine gösterilen ilgi ve teveccühten dolayı Sapanca halkına teşekkürlerini ileten, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, yeni dönemde hep birlikte gelecek nesillere daha yakışır bir Sapanca inşa edeceklerini ve kapısının her daim halkına sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Sapanca’mızın değerine değer katacağız

Başkan Özen, “Bizler halkımıza hizmetkâr olmak için buradayız. Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım, personelimle beraber, halkımıza en güzel hizmetleri vermeye en güzel projeleri üretmeye Allah’ın izniyle devam edeceğiz. Halka hizmet Hakk’a hizmet düsturu ve “Gönül Belediyeciliği” anlayışıyla hizmet etmek, bizim için bir şereftir. Halkımızın teveccühüne layık olacak bir şekilde inşallah en güzel hizmetleri ve projeleri 5 yıl içinde ilçemize kazandırarak Sapanca’mızın değerine değer katacağız” şeklinde konuştu.


Bu haber 1450 kez görüntülendi