• Sapanca

Maske ve Sosyal Mesafe Denetimi


Sapanca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Cuma Semt pazarında maske - sosyal mesafe denetimi ve etiket kontrolü gerçekleştirdi.

Sevdiklerinizi korumak için maske ve mesafe kurallarına uyalım

Vatandaşın sağlığı ve güvenliği için yapılan bu denetimlerin, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandığını aktaran Sapanca Belediyesi Zabıta Müdürü Suat Balkaya, Cuma pazarında vatandaşların sosyal mesafe ve maske konularında titiz davrandığını aktardı. Balkaya, “Cuma Pazarımızda esnafımızın ve halkımızın kurallara uyduğunu gördük ve mutlu olduk. Vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığımızın direktifleri doğrultusunda kurallara riayet ettiğine şahit olduk. Kurallara uyarak hem kendimizi hem de karşımızdakini koruyoruz. Bu virüsten uzaklaşmak için onunla birlikte yaşamayı yaşam şekli edinmek için maske, mesafe, temizlik kurallarını unutmamamız gerekiyor. Kendinizi, ailenizi ve tüm sevdiklerinizi korumak için maske ve mesafe kurallarına unutmayalım” dedi.

Zabıta ekipleri, gerçekleştirdikleri kontrolü sabah ve akşam olmak üzere gün boyu devam edileceği bilgisini verdi. Bununla birlikte pazardaki ürünlerin etiket kontrolleri de Zabıta personelleri tarafından yapıldı.


Bu haber 1041 kez görüntülendi