Park ve Bahçeler Budama Çalışmalarına Devam Ediyor

Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ağaçların sağlıklı şekilde gelişmesi, olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi ve elektrik tellerinin zarar görmemesi için ilçe genelinde belirlenen alanlarda başlattığı ağaç budama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Kazım Şirin, tarafından yapılan açıklamada, “Cadde ve sokaklardaki uzun ağaç dallarının elektrik tellerine temas etmesi sonucu meydana gelen kısa devreler yüzünden elektrik kesintilerinin yaşanmasını önlemek aynı zamanda ağaçların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi ve sağlıklı bir şekilde gelişmesi için ekiplerimiz budama çalışmalarını sürdürüyor. İpekyolu Caddesi üzerinde çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz en kısa süre içerisinde ilçe genelinde çalışmalarını tamamlanmış olacak” dedi.