ŞUBAT 2022 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

Meclis toplantısını canlı olarak izleyebilirsiniz. Yayın toplantı saatinden 10 dakika önce açılacak ve gündem maddelerinin bitmesi ile sona ermektedir. Gündem sonrası olan görüşmeler canlı olarak verilmemektedir.

Toplantı Tarihi : 2 ŞUBAT 2023 - PERŞEMBE

Toplantı Yeri : Belediye Meclis Toplantı Salonu

Toplantı Saati : 16:00

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

1. İlmiye Mahallesi 106 ada, 35, 36 ve 37 nolu parseller, 111 ada, 5 nolu parsel, 107 ada, 1 ve 5 nolu parsellerin bir kısmı ile kadastral boşlukların bulunduğu bölgeye ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin görüşülmesi.
  2. Muradiye Mahallesi Kırsal Yerleşim Alanı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının görüşülmesi.
  3. İlmiye Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında Kentsel Dönüşüme ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusuna ait İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  4. Sapanca Merkez 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında Kentsel Dönüşüme ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusuna ait İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  5. Yanık Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında Kentsel Dönüşüme ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusuna ait İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  6. Mahmudiye Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında Kentsel Dönüşüme ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusuna ait İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  7. Kurtköy 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında Kentsel Dönüşüme ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusuna ait İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  8. Kırkpınar 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında Kentsel Dönüşüme ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusuna ait İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  9. Ünlüce – Kuruçeşme 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında Kentsel Dönüşüme ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusuna ait İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  10. Memnuniye – Şükriye Mahalleleri Kırsal Yerleşim Alanları 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında Kentsel Dönüşüme ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusuna ait İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  11. Fevziye – Şükriye – Hacımercan Mahalleleri Kırsal Yerleşim Alanları 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında Kentsel Dönüşüme ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusuna ait İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  12. Balkaya – Nailiye Mahalleleri Kırsal Yerleşim Alanları 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında Kentsel Dönüşüme ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusuna ait İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  13. İkramiye Mahallesi Kırsal Yerleşim Alanları 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında Kentsel Dönüşüme ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusuna ait İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  14. Belediyemiz şirketi olan Sapaş Tur. Gıda İnş. San. Ve Tic.A.Ş’nin sermaye artırımının görüşülmesi.
  15. Gündem dışı gelen evrakların görüşülmesi.