Sapanca Belediyesi Yağmur Suyu Hattı Çalışmalarını Hızlandırdı

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yağmur suyu hattı çalışmaları devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürü Tuncay Akın; “Camicedit Mahallesi, Kemer Caddesi ve Kayacan Caddesi yağmur suyu hattı çalışması tamamlanmış olup İstiklal Caddesi güzergahında çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Meydana gelmesi muhtemel aşırı yağışlarda, cadde ve sokaklarda su birikmelerini önlemek amacıyla, suların tahliye edilmesini sağlayacak olan yağmur suyu mazgalları yol zeminine belirgin aralıklarla yerleştiriyoruz.  Toplamda İstiklal Caddesi dahil olmak üzere 1800 metre yağmur suyu geçiş kanalı açıldı. Sapanca’nın hiçbir mahallesinde herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için yapmış olduğumuz bakım ve montaj çalışmalarıyla tüm önlemlerimizi almak için ekiplerimizle çalışıyoruz” dedi.