Sapanca Belediyesi Yaz Okulları Başlıyor

Sapanca Belediyesi’nin her yıl düzenlemiş olduğu Yaz Okulları başlıyor.

Sapanca Belediyesi, İlçe Spor Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 7- 14 yaş arası çocuklar için ücretsiz Yaz Okulları açılıyor. Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “ Çocuklarda spor bilincinin geliştirilmesi ve yaz tatillerinin daha keyifli hale getirilmesi amacıyla her yıl düzenlemiş olduğumuz Yaz Spor Okulları, 27 Haziran 2022 Pazartesi günü başlayıp, 8 Temmuz 2022 tarihinde son bulacaktır. Tüm çocuklarımızı Yaz Okullarına bekliyoruz” dedi. Spor dalında; Tenis, Masa Tenisi, Badminton, Voleybol, Futbol, Basketbol, Jimnastik ve Tekwando, Kültür alanında ise; İngilizce, Halk Oyunları, Drama, Fotoğrafçılık, Seramik, Bez Bebek, Ebru ve Gitar dallarında düzenlenecek olan yaz okullarına müracaatlar Sapanca Belediyesi Beyaz Masa ve Sapanca Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne 8 Temmuz 2022 tarihine kadar yapılabilecek.