• Sapanca

Sapanca Yollarına 165 Ton Asfalt


Sapanca Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçe genelinde yıpranan bozuk yollarda çalışma başlattı. Hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Sapanca Belediyesi, asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

İlçe genelinde deforme olan yollarda çalışmalarını hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program dâhilinde ilçedeki yolları tarayarak bozuk satıhlarda asfalt yama çalışması yapıyor. Sapanca genelinde yapılan yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, asfalt yama ekipleri altyapı çalışmaları veya kullanımdan bozulan güzergâhlarda yol iyileştirme düzenlemelerinde bulunuyor. Asfalt Yama Ekiplerinin çalışmaları mahalle sakinleri başta olmak üzere muhtarlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Asfalt yama çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen;  “Sapanca Belediyesi olarak mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik. Bu kapsamda ilçe merkezinde ve mahalle yollarında çalışmalarımıza başladık. Hava şartları uygun olduğu müddetçe önümüzdeki günlerde de mahallelerimizde yama çalışmalarımızı sürdürerek halkımız daha rahat hareket etmeleri sağlanmış olacağız” dedi

İlçe genelinde başlatılan yama çalışmasında 165 ton asfaltın kullanılacağı ve program dâhilinde çalışmanın devam edeceği bilgisi verildi.


Bu haber 1094 kez görüntülendi