• Sapanca

Sapanca’da Camiler Cuma Namazı Öncesi Dezenfekte Ediliyor


Sapanca’da Cuma namazı öncesi dezenfekte çalışması yapılıyor. Korona virüs tedbirleri kapsamında geçici süreyle kapalı olan camiler belirlenen kurallar dahilin de ibadete açılıyor.

 

 

Camiler belirli kurallar çerçevesinde yeniden ibadete açılıyor

 

Sapanca Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında 16 Mart'ta kapanan ve  29 Mayıs Cuma günü belirli kurallar çerçevesinde yeniden ibadete açılacak camilerdeki temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Sapanca Müftülüğü tarafından açıklanan camilerin yanı sıra Sapanca Merkez ve Güldibi kapalı pazar alanlarında Cuma namazı kılınabilecek.

 

Temizlik çalışmalarımıza titizlikle devam edeceğiz

 

Vatandaşların bu virüsten etkilenmemesi için camilerde temizlik ve dezenfektasyon işlemini büyük bir titizlikle gerçekleştirildiğini belirten Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “Covid-19 sürecinde cadde, sokak, kamu kurum ve kuruluşlarında sürekli dezenfektasyon işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Tedbirler kapsamında Cuma namazı kılınmaya başlanacağının duyurulmasıyla camilerimizi ilaçlamaya başladık. Vatandaşlarımızın virüsten etkilenmemesi için dezenfektasyon ve temizlik çalışmalarımıza titizlikle devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın tedbir kurallarına uyarak ibadetlerini yerine getirmelerini önemle rica ediyorum” diye belirtti.

 


Bu haber 1275 kez görüntülendi