Sapanca’da Coco Pet Store Açıldı

Coco Pet Store Sapanca Kurtköy Yavuz Selim Mahallesi, İzmit Caddesi’nden de ticari hayatına görkemli açılışla başladı.

Hayvan sevgimizden vazgeçmeden

İşletme sahibi Sedat Ceylan “Gerek ürün gerekse danışmanlık hizmetlerimizde en iyi ve en kaliteli olma gayretimizden, sektördeki yenilikleri takip etmekten ve hayvan sevgimizden vazgeçmeden, pandemi döneminde sizlerin ve minik dostlarımızın sağlığını ön planda tutarak hizmet vereceğiz. Açılışımıza katılan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi

Hayırlı bol kazançlar diliyorum

Açılış kurdelesini kesen Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen “ Bugün Coco Pet Store adlı işletmenin açılışını gerçekleştirdik. Allah işyeri sahibimizi muvaffak etsin. Böyle işyerlerinin sayısının artmasını temenni ediyoruz. Bu işletmeyi açmak için girişimde bulunan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İşletmenin ilçemize ve işletme sahibine hayırlı olmasını diliyor hayırlı bol kazançlar diliyorum” dedi.