• Sapanca

Sapanca’da Karne Heyecanı


Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, 2021-2022 yılı eğitim öğretim yılsonu karne heyecanını yaşayan öğrencileri yalnız bırakmadı. 

Bol bol kitap okuyun

Karne törenine katılan Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede “İnanıyorum ki, geleceğin yöneticileri, öğretmenleri, doktorları, bilim adamları, hepsi sizlerin içinden çıkacak.  Her zaman yanlarında olduğumuz tüm yavrularımız, yaz tatilinde dinlenin ve bol bol kitap okuyun, kendinize faydalı zaman geçirmelerinizi diliyorum” dedi

Ailenize ve ülkenize fayda sağlayacak neferlersiniz

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Yoğun geçen bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna geldiniz. Sapanca Belediyesi olarak bizler her daim öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin destekçisiyiz.  Sevgili çocuklar, sizler bizim umudumuz olan geleciğin mimarlarısınız. Aldığınız eğitim ışığında; kendinize, ailenize ve ülkenize fayda sağlayacak neferlersiniz. Hepinizin karnelerinin başarı dolu olduğunu gördüm. Önünüzde ki yaz tatilini hem dinlenerek hem de öğrenmeye devam ederek geçirmenizi isterim. Hepinizi başarılarınızdan dolayı kutluyor, tatili iyi değerlendirip bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyor ve iyi tatiller diliyorum” dedi.

İyi tatiller diliyorum

Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, karne öncesinde çocuklara “Uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılının sonunda karnelerinizi aldınız. Bundan sonra ki zamanda iyice dinlenin ve yeni döneme güzel hazırlık yapın. Bizler sizleri seviyoruz, güveniyoruz. İnşallah sizde öğretmenlerinizin açtığı ufakta devletimize milletimize faydalı gençler olarak yetişeceksiniz. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum” dedi. Karne töreninin ardından öğrenci ve öğretmenler hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Bu haber 530 kez görüntülendi