• Sapanca

Sapanca’ya Hoş Geldin Bebek


Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı personeller, yeni doğan tüm bebekleri, “Hoş Geldin Bebek Projesi” kapsamında evinde ziyaret ediyor.  

Sapanca Belediyesi, yeni doğum yapan anneler ile bebeklerine yönelik başlatılan proje çerçevesinde her fırsatta evlere ziyaretlerde bulunuyor. Ziyaret edilen ailelere içerisinde çeşitli bebek malzemelerinin bulunduğu hediye seti, başkanın aileye olan tebrik mesajı mektubu takdim ediliyor. Proje kapsamında zaman zaman ziyaretlere katılan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Projeyle amacımız hem yeni anne baba olmuş hemşehrilerimizin mutluluklarına ortak olmak hem de belediyemizin yanlarında olduğunu göstermektir. Bebekleri sağlıklı ve huzurlu bir ortamda büyütmek kadar, onları dünyaya, ülkesine ve çevresine yararlı bireyler olarak yetiştirmenin anne ve babaların en temel görevidir. Çocukların gelişiminde ailelere önemli görevler düşüyor. Bu vesile ile anne, baba olan hemşerilerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, minik yavrularımıza hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

Ziyaret edilen aileler Sapanca Belediyesi’nin “Hoş Geldin Bebek” projesini takdir ettiklerini ve böyle bir sosyal proje ile gönüllere girdiklerini belirterek, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e teşekkürlerini ilettiler. 


Bu haber 597 kez görüntülendi