• Sapanca

Tever ve Özen’den, Çalışmalara Yerinde İnceleme


 

Yanık ve Kurtköy arası 3 bin 300 metre alanı kapsayan çalışmaları inceleyen AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ve Sapanca AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, daha sonra İstanbuldere yürüyüş, mesire ve sosyal alan çalışması için ön hazırlıkların yapıldığı Yeni Toki yanında bulunan alana gelerek incelemelerde bulundular.

 

Proje ve yatırımları yerinde inceledik

Yunus Tever “AK Parti Sapanca İlçe Başkanımız Yunus Gümüşel ile birlikte Belediye Başkanımız Özcan Özen’e ziyarette bulunduk. Sapanca’mızda salgınla mücadele başta olmak üzere ilçede sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak yeni proje ve yatırımları yerinde inceledik. Başkanımızın ilçe halkının menfaatine birçok projeye öncülük ettiğini görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Dünya sorunu olan salgın ile mücadele noktasında göstermiş olduğu hassasiyete şahit olduk. Sapanca ilçesi için önemli sorunlarından biri olan Yanık ve Kurtköy trafik sorununa yapımı devam eden yol çalışmasıyla refaha kavuşacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

2 gidiş 2 geliş olmak üzere 4 şerit

Çalışmalar hakkında bilgi veren ve yerinde anlatan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Çalışmamızı gerçekleştirdiğimiz alan Yanık ve Kurtköy köprüleri arasında kalan 3 bin 300 metrelik bölümü kapsamaktadır. Ekiplerimiz hafta sonu, hafta içi gözetmeksizin çalışmalarımıza aralıksız devam ediyor. Özellikle sokağa çıkma yasağının bulunduğu günlerde trafiğin sakin olmasını fırsat bilip çalışlarımıza hız veriyoruz. Bu bölümde şuan 8 metre olan yol genişliği çalışmalar tamamlandığında 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 4 şeride ve 20 metreye çıkmış olacak. Çalışmalarımız sadece yol genişliğini kapsamıyor, aynı zamanda yeni düzenlemelerde de bulunacağız. Araç yolunun haricinde yol kenarından 3 metrelik birde yaya yolu ve aydınlatma direkleri olacak” şeklinde konuştu.


Bu haber 1172 kez görüntülendi