Sapanca Belediyesi Asfalt Yama Çalışmalarına Devam Ediyor...

Halkımıza hizmetin en iyisini vermek için çalışmaların yapıldığını belirten Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer,” Fen İşleri ekiplerimiz daha önce belirlenen program dâhilinde cadde ve sokaklarımızda yama çalışmaları yaptı. Bozulan yollarımızı iyileştirmek ve bakım çalışmalarını yapmak için yama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımız neticelendiğinde daha iyi yollara sahip olacağız. Bakımlı, temiz ve nezih mahallerimiz, caddelerimiz ve sokaklarımızla daha yaşanılır bir Sapanca için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.
Yılmazer, asfalt çalışmalarının aciliyet sırasına göre belirlenen programlar dâhilinde sürdüğünün altını çizerek, Sapanca'nın bütün mahallelerinde çalışmaların devam edeceğini belirtti.