Başkan Özen, Acar Şekerleme’nin Açılışını Yaptı

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Sapanca’ da yeni hizmete giren Acar Şekerleme firmasının açılış törenine katıldı.

Bereketiniz bol olsun

Açılışa Başkan Özen, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Gökhan Alemdar ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte kurdeleyi kesti. Açılışta yaptığı konuşmada Sapanca’nın gelişmesi açısından yeni bir işyerinin açılışını gerçekleştirmenin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Başkan Özcan Özen; “Bugün şekerleme, çikolata işletmesinin açılışını yaptık. Sapanca her alanda büyüdükçe, yeni işyerleri açılıyor. Esnaf sayımızın arttığını görmek bizleri ayrıca memnun ediyor. İlçemizde böyle işyerlerinin çoğalmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile birçok kişiye iş istihdamı sağlanmakta. Bu gün açılışını yaptığımız işletmelerimizin sahiplerine ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diliyorum. Bereketiniz bol olsun, Allah utandırmasın” dedi.

Sapanca’ya yakışan hizmet

Başkan Özen;  maske ve sosyal mesafe kurallarını hatırlatarak işyeri sahipleri ve vatandaşlarla beraber işyerini gezdi. İş yerinin halka sunacağı hizmetler ile ilgili bilgiler aldı.  İşletme sahibi Selçuk Acar, açılış törenine katılan herkese teşekkür etti ve Sapanca’ya yakışan hizmeti vermek için çalışacaklarını belirtti ve misafirlerine çeşitli ikramlarda bulundu.