Başkan Özen, Açılışa Katıldı

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Sapanca’da hizmete yeni giren SeSa Organizasyon’un açılışına katıldı.

Rüstempaşa Mahallesi’nde işletmeciliğini Serdar Karalı’nın yaptığı, SeSa Organizasyon’un açılış kurdelesini Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, MHP İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, meclis üyeleriyle birlikte kesti.

Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum

Açılış kurdelesini kesen Başkan Özen, “Serdar Karalı, kardeşimin ilçemizde işletmecilik örneği göstererek vatandaşlarımıza güzel hizmetler vereceğine inanıyorum. Sapanca’mız yeni esnaflar, firmalar ve çeşitli girişimciler kazanmaya devam ediyor. Bu kazanımlar beni oldukça mutlu ediyor. Açılışını yaptığımız bu iş yerinin de kardeşimize ailesine ve ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Özen, kurdele kesiminden sonra işyeri sahibi ve davetlilerle birlikte işyerini gezdi. Sunulacak olan hizmet hakkında çeşitli bilgiler aldı. Açılışa ilçe halkının geniş katılım sağladığı gözlendi.