Başkan Özen ‘Her Yerde Bilim’ Öğretmenlerini Makamında Ağırladı

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen Tubitak 4007 kapsamında destek almaya hak kazanan “Her Yerde Bilim: Sapanca’dan Osmaniye’ye Bilim Köprüsü” etkinliğinde görev alan öğretmenleri makamında ağırladı.

Başkan Özen; “ Osmaniye’de gerçekleştirilen Tubitak 4007 kapsamında destek almaya hak kazanan “Her Yerde Bilim: Sapanca’dan Osmaniye’ye Bilim Köprüsü” etkinlik stantlarını tek tek ziyaret etmiştim. Böyle bir projenin ortağı olup depremzede öğrencilerle biraraya gelmekten memnuniyet duydum. Gençlerimizin bilimsel, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmaları bizleri sevindiriyor. Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Nuri Dede öncülüğünde, Proje yürütücüsü Sapanca İlkokul Müdürü Orhan Öz’ü, projeye emek harcayan tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize bir sonraki projelerinde başarılar diliyorum” dedi.

Okul Müdür Orhan Öz;      “Projenin gerçekleşmesine katkı sağlayan Sapanca Belediyesi, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sakarya Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Sapanca Gençlik Merkezi ve birçok kamu kurum ve kuruluşu ile protokoller imzalanmış olup Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’ e desteklerin dolayı teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu