Başkan Özen, Sarıbıyık, İnanç ve Doğuş’ a Ziyarette Bulundu

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’yla birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Sapanca Belediye Başkanı Başkan Özen; “Sakarya Uygulamalı Bilimler Fakültesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Selçuk Doğuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın her zaman için daha güçlü bir Türkiye oluşturacağına inanıyorum. Yerel yöneticiler olarak kurumlarımızla her zaman birlik içinde güzel projelere hizmet ettik. İnşallah bundan sonrada imkânlar ölçüsünde yeni proje destek olmaya devam edeceğiz. Kıymetli müdürlerimize görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Sarıbıyık, İnanç ve Doğuş yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getirdiler ve gerçekleşmesi muhtemel projeler hakkında Özen ve Karakullukçu ile bir süre sohbet ettiler.