• Sapanca

Başkan Özen ve Meclis Üyeleri İstanbuldere Rekreasyon Alanını Yerinde İncelediler


 

 

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ve Belediye Meclis Üyeleri, Mayıs ayı meclis toplantısının ardından çalışmaları devam eden İstanbuldere Rekreasyon Projesini yerinde incelediler.

 

Proje alanını inceleyen Meclis Üyeleri, süreç hakkında Başkan Özen’den bilgi aldılar. Başkan Özen; “Çalışmaları devam eden İstanbuldere rekreasyon projemiz tüm hızıyla devem ediyor. Bu projeyle dereye çöp, moloz gibi atıkların atılmasının önüne geçeceğiz. 27 bin metrekare alanı kapsayan projemiz, rekreasyon alanında 3 bin metrekare doğal taş ile örme istinat duvarı, 1200 metre yürüyüş yolu, 2 gölet ve 3 nostaljik köprü, şık aydınlatmalar, seyir balkonları, ekilen yeni ağaçları ile proje büyük ölçüde ilerlemiş durumda. Bunların yanı sıra spor aletleri ve oturma alanları, taflan ve alev ağaçları da yer alacak. Ekiplerimiz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlandığında ilçemize ve halkımıza yeni sosyal alan kazandırmış olacağız. İlçemiz için özem arz eden projemizin çalışmalarını sık sık takip ediyor, yerinde incelemelerde bulunuyoruz. Bu günde çalışmalarımızı değerli Meclis Üyelerimiz ile inceledik” dedi.

 

Belediye Meclis Üyeleri, bu projenin Sapanca’ya değer katacağına inandıklarını dile getirdiler ve proje hakkında Başkan Özen ile görüş alış verişinde bulundular.

 

 

 

 


Bu haber 774 kez görüntülendi