Başkan Özen’den Esnaf Ziyareti

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, her fırsatta esnaf ziyaretleri yaparak, esnafların önerilerini ve sıkıntılarını dinliyor.

Esnafla bir araya gelip sohbet ederek Sapanca’da yapılacaklar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, şunları kaydetti: “Esnaflarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, çözümler üretmek ve vatandaşlarımızın belediyemizden beklentilerini öğrenebilmek için her zaman halkımızın içinde olmaya çalışıyoruz. Her daim esnafımızın yanındayız ve ilçe esnafının huzurlu ve mutlu bir şekilde daha rahat çalışabilmesi için gereken tüm desteği imkanlar ölçüsünde sağlayacağız ” dedi.

İlçe esnafı ve vatandaşlarda Başkan Özen’in, yapmış olduğu ziyaretlerden ve sorunlarını dinlediğinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.