Başkan Özen’den Teşekkür

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Ramazan Ayı’nda Sapanca Belediyesi’ne destek olan 40 hayırsevere teşekkür etti.

Vatandaşlarımız mutlu

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “Ramazan öncesi olan yardımlarımıza Ramazan Ayı’nda daha fazla aileye ulaşmak için emek verdik. Her akşam iftar çadırımızda halkımızla bir araya geldik birlikte iftar yaptık. Ramazan ayı dolayısıyla çok sayıda yardımsever işletme ve kişiler gönüllerini orta koydular bu güzel manevi ayda bizde varız dediler. Buda binlerce vatandaşımızın Ramazan ayını daha rahat geçirmelerine vesile oldu. Vatandaşlarımız mutlu olduğu zaman görüyoruz ki yüzleri gülüyor onlar gülünce bizim de yüzümüz gülüyor. Ekiplerimiz tarafından yapılan incelemelerle ilçemizde yardıma ihtiyacı olan her vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Her yıl yardımdaki çeşitliğimizi arttırmak için çaba gösteriyoruz. Ramazan ayı dışında; gıda, ekmek, ilaç, hasta nakli, tekerlekli sandalye, sıcak yemek, hasta yatağı, giyim, kırtasiye gibi pek çok alanda yardımlarımız ramazan sonrası da devam etmektedir” ve sözlerine şöyle devam etti.

Desteklerden dolayı teşekkür

Başkan Özen, “Mübarek Ramazan ayında sahip olduklarımız için şükrettiğimiz ve elimizden geldiğince ihtiyacı olanlarla paylaştığımız yardım elinde bizlerle olan 40 yardımsever işletmemize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi teşekkür belgeleri takdim edildi.