Başkan Özen’in 2021 Yılı Mesajı

2021 yılının Sapanca’ya ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini dileyen Başkan Özen, hemşerilerinin ve Türk milletinin yeni yılını kutladı.

Yeni yılın yuvalarımıza, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa önce sağlık…

Başkan Özen, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Hep birlikte tarihi hadiselere şahitlik ettiğimiz 2020 yılını geride bırakıyor, inşallah güzel gelişmeleri hep birlikte yaşayacağımız 2021 yılına giriyoruz. Yeni yıl, bize umutlu başlangıçlar ve geride bıraktığımız yılın muhasebesini yapma imkânını sunuyor. 2020’de hangi projelere başlangıç yaptık? 2021’de gerçekleştireceğimiz projeler nelerdir? Sapanca’mızı yeni yılda daha modern, daha güçlü, daha mutlu bir yer haline getirmek için; vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek, güvenlerine layık olmak için neler yapacağız? Bu gibi sorularla yol haritamızı çıkarıyoruz. 2020 yılını yoğun, önemli, verimli programlarla, çalışmalarla, hizmetlerle değerlendirdik. Göreve geldiğimiz gün içimizde var olan ilçemize hizmet etme aşkının aynı ilk günkü heyecanla 2021’de de devam edeceğine hiçbir hemşehrimizin şüphesi olmasın.  Sevgili hemşerilerim; bizler Sapanca Belediyesi olarak, yeni yılda da hizmet maratonumuza hız kesmeden devam edeceğiz. Şehrimizin refahına, halkımızın mutluluğuna olumlu katkı sağlayacak yepyeni hizmetler üretmek öncelikli hedefimiz olmaya devam edecektir. Allah yeni yılda İlçemizi daha yaşanabilir bir şehir yapma mücadelemizde bizlere güç kuvvet versin. Bu duygu ve düşüncelerle Rabbim ’den, 2021 yılının ülkemiz, milletimiz, dostlarımız ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. 2020 yılında ülkemiz ve tüm dünyanın yaşadığı covid-19 salgının 2021 yılında son bulmasını temenni ediyor, hep birlikte, nice güzel yıllar yaşamak ümidiyle…” ifadelerini kullandı.