• Sapanca

Bayar’dan ve Özen’den Denetimlere Devam


Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, kontrollü normalleşme sürecinde iş yerlerini denetlemeye devam ediyor.

 

Lütfen tedbirleri asla gevşetmeyelim

Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar “Sağlık Bakanlığımızın yayınladığı tabloda, bir an önce düşük riskli gruba geçmeli hatta virüsü tamamen bitirmek için daha çok mücadele etmeliyiz. Bu, ancak bütün Sakaryalı, Sapancalı ve tüm ilçelerdeki vatandaşlarımızın kurallara uymasıyla mümkün olacaktır. Bu nedenle vatandaşlarımızdan önemle rica ediyorum; lütfen tedbirleri asla gevşetmeyelim. Eğer tedbirleri gevşetirsek daha kötü kısıtlamalara maruz kalabiliriz. Bu da vatandaşımızı ve esnafımızı tekrardan zor duruma düşürür” dedi.

 

Bu zor süreci hep birlikte atlatmak adına gereken özeni göstermeliyiz

Yapılan denetim sonrası bir açıklama yapan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için iş yeri ve toplu faaliyet alanlarında maske, mesafe ve temizlik kuralları ile tedbirlere uyulması hususunda alınan kararların sahadaki uygulamalarını denetledik. Kişisel temizliğin yanında birlikte kullandığımız ortak yaşam alanlarında sosyal mesafe kurallarına uyarak maskelerimizi takalım. İlçemizde örnek bir davranış sergileyerek bu yayılımı kurallara uyarak birlikte kontrol altına almalıyız. Bu zor süreci hep birlikte atlatmak adına gereken özeni göstermeliyiz. İlçemizdeki denetimlerimiz sürecektir” dedi.


Bu haber 945 kez görüntülendi