• Sapanca

İstanbuldere Rekreasyon Çalışmasını Yerinde İncelediler


Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’yla birlikte çalışmaları devam eden İstanbuldere Rekreasyon Projesini yerinde incelediler. 

Tüm hızıyla devam ediyor

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “Çalışmaları devam eden İstanbuldere rekreasyon projemiz tüm hızıyla devem ediyor. Bu projeyle dereye çöp, moloz gibi atıkların atılmasının önüne geçeceğiz. 27 bin metrekare alanı kapsayan projemiz,  rekreasyon alanında 3 bin metrekare doğal taş ile örme istinat duvarı, 1200 metre yürüyüş yolu, 2 gölet ve 2 nostaljik köprü, şık aydınlatmalar, spor aletleri ve oturma alanları çok sayıda taflan, çınar ve alev ağaçları yer alacak. İnşallah projemizin sonunda tüm halkımızın ve misafirlerimizin beğeneceği yeni sosyal alan kazandırmış olacağız. Ekiplerimiz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Her fırsatta çalışmaları takip ediyor, yerinde incelemelerde bulunuyoruz. Bu gün çalışmalarımızı Sayın Sapanca Kaymakamımız Abdurrezzak Canpolat ve Sayın Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile inceledik " dedi.

Kaymakam Abdurrezzak Canpolat ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek projenin tamamlandığında Sapanca’ya ve ilçe halkına yakışır bir sosyal alana sahip olunacağını söylediler, Başkan Özen’in projelerinde başarılar dilediler.

 

 

 


Bu haber 478 kez görüntülendi