KASIM 2022 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

Meclis toplantısını canlı olarak izleyebilirsiniz. Yayın toplantı saatinden 10 dakika önce açılacak ve gündem maddelerinin bitmesi ile sona ermektedir. Gündem sonrası olan görüşmeler canlı olarak verilmemektedir.

Toplantı Tarihi : 4 Ekim 2022 - SALI

Toplantı Yeri : Belediye Meclis Toplantı Salonu

Toplantı Saati : 16:00

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

GÜNDEM MADDELERİ

1. 2023 Mali Yılı Bütçesinin görüşülmesi.
  2. 2023 Mali Yılı Gelir ve Ücret Tarifesinin görüşülmesi.
  3. Belediyemizde şirketi olan Sapaş Turizm Gıda İnş. San ve Tic. A.Ş.’nin sermaye artışının görüşülmesi.
  4. Balkaya Mahallesi 111 ada 3 numaralı parselde bulunan park alanının düzenlenmesine ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğine ait İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  5. Ünlüce Mahallesi 74 numaralı parselde bulunan 12 metrelik yolun düzenlenmesine ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğine ait İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  6. Kurtköy Yavuzselim Mahallesi 926 numaralı parselde Trafo Alanı planlanmasına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği konusunun görüşülmesi.
  7. İlmiye Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında çatılara ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusunun görüşülmesi.
  8. Sapanca Merkez 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında çatılara ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusunun görüşülmesi.
  9. Yanık Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında çatılara ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusunun görüşülmesi.
  10. Mahmudiye Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında çatılara ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusunun görüşülmesi.
  11. Kurtköy 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında çatılara ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusunun görüşülmesi.
  12. Kırkpınar 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında çatılara ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusunun görüşülmesi.
  13. Ünlüce – Kuruçeşme 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında çatılara ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusunun görüşülmesi.
  14. Memnuniye – Şükriye Mahalleleri Kırsal Yerleşim Alanları 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında çatılara ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusunun görüşülmesi.
  15. Fevziye – Şükriye – Hacımercan Mahalleleri Kırsal Yerleşim Alanları 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında çatılara ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusunun görüşülmesi.
  16. Balkaya – Nailiye Mahalleleri Kırsal Yerleşim Alanları 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında çatılara ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusunun görüşülmesi.
  17. İkramiye Mahallesi Kırsal Yerleşim Alanları 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında çatılara ilişkin hükümlerin düzenlenmesi konusunun görüşülmesi.
  18. Gündem dışı gelen evrakların görüşülmesi.