KASIM 2023 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

Meclis toplantısını canlı olarak izleyebilirsiniz. Yayın toplantı saatinden 10 dakika önce açılacak ve gündem maddelerinin bitmesi ile sona ermektedir. Gündem sonrası olan görüşmeler canlı olarak verilmemektedir.

Toplantı Tarihi : 2 KASIM 2023 - PERŞEMBE

Toplantı Yeri : Belediye Meclis Toplantı Salonu

Toplantı Saati : 16:00

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

1. 2024 Mali Yılı tahmini bütçesine ilişkin Plan Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  2. 2024 Mali Yılı Gelir ve Ücret Tarifelerine ilişkin Plan Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi.
  3.  Uzunkum – Hacımercan Mahalleleri ile Arifiye İlçesi Cumhuriyet Mahallesi sınırları içerisinde hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı konusu ve aynı alanda yapılan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğine ilişkin İmar Komisyon Raporu’nun görüşülmesi.
  4. Hacımercan Mahallesi, 555 ada, 56 parselde Eğitim Alanı planlanmasına yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ilişkin İmar Komisyon Raporu’nun görüşülmesi.
  5. Gazipaşa Mahallesi, 1131 ada, 1 numaralı parselde bulunan Spor Tesisi Alanının yapılaşma şartlarının değiştirilmesine yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ilişkin İmar Komisyon Raporu’nun görüşülmesi.
  6. Gündem dışı gelen evrakların görüşülmesi.