Kasım 2019 Belediye Meclisi Toplanıyor

Belediye meclisi 4 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 16:00 da belediye meclis salonunda toplanıyor. Meclis toplantısını canlı olarak izleyebilirsiniz. Yayın toplantı saatinden 10 dakika önce açılacak ve gündem maddelerinin bitmesi ile sona ermektedir. Gündem sonrası olan görüşmeler canlı olarak verilmemektedir.

BELEDİYE MECLİSİ CANLI YAYIN

Gündem Maddeleri :

1. 2020 Mali Yılı Bütçesine ilişkin plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi.
  2. İlçemiz Uzunkum Mahallesinden Göl Mahallesine bağlanan alan içinde kalan 5 adet sokağa isim verilmesine ilişkin imar komisyon raporunun görüşülmesi.
  3. Sapanca Kaymakamlığı tarafından yürütülen Karavan Park Proje alanı içinde kalan mülkiyeti Belediyemize ait Soğuksu Mahallesi 426 ada 1 parselin tamamı (2.038m2) ile 426 ada 2 nolu parselin 1.090m2 sinin proje süresi boyunca kullanılmak üzere Sapanca Kaymakamlığına tahsisinin görüşülmesi.
  4. Mülkiyeti Belediyemize ait olan ilçemiz Fevziye Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında Konut Dışı kentsel çalışma alanında kalan 108 ada 9 parsel ile Diğer Tarım Alanı ve Doğal Sit Alanında kalan 108 ada 10 parsel, 110 ada 9 nolu parselin Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık Vadisi projesi kapsamında kullanılmak üzere Sakarya Büyükşehir Belediyesine tahsisinin görüşülmesi.
  5. Gündem dışı gelen evrakların görüşülmesi.