Sapanca Belediyesi’nden Coşkulu 23 Nisan Programı

Sapanca Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında belediye hizmet binası bahçesinde Çocuk Şenliği düzenledi.

Belediye hizmet binası bahçesinde çocukların misafir olacağı program 23 Nisan Salı saat 14:00 başlayacak. Çeşitli oyun guruplarının hazır olacağı programda çocuklara pamuk şeker, allı güllü, patlamış mısır gibi çok çeşitli ikramlar olacak. Ayrıca sahne gösterilerinin de yapılacağı programda animatörler, yüz boyama gibi pek çok sürprizlerinde olduğu aktarıldı. Tüm çocukların davetli olduğu şenlik alanına belediyenin üstü açık aracı ile servis yapılacak. Servis güzergâh ve saatleri şu şekilde; Yanık Mahallesi Muhtarlık Önü: Saat. 12:40, Kurtköy Mahallesi: Okul Sapağı Saat. 12:50, Tepebaşı Mahallesi: Aktar İlkokulu Önü Saat. 13.00, Kırkpınar Mahallesi: Merkez Meydan Saat. 13:10, Güldibi Mahallesi: Sinan Göksun İlkokulu Saat. 13:20, Yenimahalle: Camii Önü 13:30, Göl Mahallesi: Muhtarlık Önü: 13:40.